Dyqani i ri Vodafone në Bllok

[imagebrowser id=2]

Hapen dyert e inovacionit me dyqanin e ri Vodafone në zonën e Ish-Bllokut. Prekni teknologjinë e fundit dhe  informohuni për gjithçka ju duhet për komunikimin tuaj! Sot Vodafone organizon  një sërë aktivitetesh në dyqanin e ri duke ofruar argëtim, shumë dhurata e surpriza. Të gjithë mund të bëhen pjesë e kësaj ngjarjeje, ndërkohë që pas mesdite, livestream për të gjithë ju që dëshironi ta ndiqni nga shtëpitë, apo zyrat tuaja.

krokodili.al, për personat që nuk mund të marrin pjesë, do të shfaqë “Drejtpërsëdrejti” filmime nga kjo ngjarje.

Qëndroni me ne dhe shijoni surprizat e ofruara nga Vodafone Albania.

Videoja Drejtpërsëdrejti:

Transmetimi ka përfunduar.

(Herë të lexuara: 1094)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About admin

E Lexuat?

_ARP7623

Vodafone Albania prezanton shërbimin e parasë elektronike “Vodafone M-PESA” në Shqipëri

Vodafone M-PESA – shërbim i parasë elektronike që ka transformuar jetët e miliona njerëzve në ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *