Hartat Google për iOS shkarkohet 10 milionë herë brenda 48 orëve

Google-Maps

Shërbimi i hartave nga Apple nuk është shumë i pëlqyer. Tani aplikacioni i hartave nga Google për pajisjet e Apple-it është bërë shumë popullor brenda një kohe shumë të shkurtër dhe tashmë është aplikacioni më i shkarkuar në App Store që kur u hodh në treg rreth një javë më parë.

Jeff Huber, zëvendëspresidenti i Commerce&Local në Google, njoftoi në Google+ se Google Maps për iOS është shkarkuar 10 milionë herë brenda dy ditëve të para të hedhjes në treg:

“Jemi të ngazëllyer për pritjen pozitive të Google Maps në iPhone në mbarë botën.”

Google Maps ka qenë aplikacioni standard në pajisjet e Apple-it që nga lançimi i iPhone të parë në vitin 2007, por Apple e zëvendësoi aplikacionin që të jetë më pak e varur nga Google tani që është bërë rivalja kryesore në fushën e telefonave inteligjentë.

Aplikacioni i ri Google Maps sjell karakteristika të njohura si Street View dhe drejtimet e trafikut, të cilat Apple nuk e ka zbatuar ende në shërbimin e tyre të hartave.

(Herë të lexuara: 253)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

Apple ofron 100 aplikacionet dhe lojërat më të mira për më pak se 1 dollar

Apple ofron 100 aplikacionet dhe lojërat më të mira për më pak se 1 dollar

Apple ka nisur një promovim të ri, ku ofron 100 aplikacione dhe lojëra për pajisjet ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>