HTC së shpejti me dy tabletë unikë

HTC-CENTRE

HTC thuhet se po krijon dy tabletë Windows RT, që do të debutojnë në vitin 2013, sipas burimeve të njohura me planet e kompanisë.

Ka zëra që qarkullojnë se HTC po punon për një tablet 7-inç, si dhe një model 12-inç.

Tabletët unikë do të mund të kryejnë edhe thirrje telefonike, diçka që nuk e kemi parë në tabletët e tjerë. Tani për tani, dihet vetëm se HTC do të përdorë procesorët e Qualcomm për pajisjet.

Krijuesit e celularëve mund të kishin lançuar tashmë një tablet me Windows RT, në qoftë se nuk ishte për Microsoft-in. Është raportuar se Microsoft i ka mohuar HTC-së lejen për të prodhuar tabletë me Windows RT. Burimet në atë kohë besonin se tableti nga HTC do të dëmtonte përvojën e sistemit operativ Windows RT.

(Herë të lexuara: 293)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

Asus mund të blejë HTC-ën

Asus mund të blejë HTC-ën

HTC po përballet me probleme financiare këto kohët  fundit, duke pësuar rënie të të ardhurave. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>