LG shpalos telekomandën që komandohet me zë

LG-Magic-Remote

Telekomandat e para të televizorëve ishin shumë të mira për disa gjëra, si ndryshimi i kanaleve, rritja e volumit dhe përshtatja e ngjyrave/shkëlqimit.

Megjithatë, me televizorët inteligjentë që kanë dalë këto kohë në treg, telekomandat që vijnë me to luajnë një rol më të madh, duke lejuar përdoruesit të kenë kontroll më të madh mbi televizorët.

LG ka njoftuar së fundmi se kanë rimodeluar telekomandën e tyre Magic Remote për formacionin e televizorëve inteligjentë, e cila komandohet edhe me zë.

Përdoruesit do të mund të kontrollojnë televizorin e tyre thjesht duke folur.

Sipas LG-së, telekomanda e re vjen me një softuer të ri të njohjes së gjuhës natyrale, duke i lejuar përdoruesit të flasin me pultin në një mënyrë më të përshtatshme, duke pretenduar se nuk ka më nevojë për pushime midis komandës dhe titullit.

(Herë të lexuara: 203)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

2

Prezantohet LG Watch Urbane

LG prezantoi sot në Kongresin Botëror të Telefonave orën inteligjente LG Watch Urbane. Kjo orë ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>