Lloji i ri i merimangës merr emrin e Presidentit Obama

obama-spiderman

Presidenti Obama ka hyrë tashmë në histori, por emri i tij do të mbahet mend për dekada me radhë edhe në tekstet e biologjisë.

Zyrtarisht tani Barak Obama ka një specie merimangash në emrin e tij. Presidenti Obama bëri një paraqitje në librin me vizatime Spider-Man (Njeriu Merimangë) në vitin 2008 dhe fotoja e tij duke u kapur në rrjetën e Njeriut Merimangë është bërë shumë popullore.

Shikoni videon për historinë e plotë.

(Herë të lexuara: 331)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

17 Oct 2011 --- Vigin Galactic Gateway spaceport building, Upham, New Mexico, United States of America, North America --- Image by © Mark Chivers/robertharding/Corbis

Projekti “SkyBender” i Google planifikon të rrezatojë internet 5G nga avionët e telekomanduar diellor

Google e ka kaluar internetin 4G dhe to të rrezatojë te ju 5G nga qielli. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *