Mark Zuckerberg dhuron 500 milionë dollarë

zuckerberg (2)

Mark Zuckerberg njoftoi se ai dhe gruaja e tij kanë dhuruar 18 milionë aksione Facebook-u Fondacionit Silicon Valley Community.

Aksionet e Facebook-ut janë vlerësuar aktualisht me $27,71 secili, kështu që 18 milionë kapin vlerën prej $499 milionë.

Themeluesi i Facebook-ut ka nënshkruar The Giving Pledge 2010, një angazhim për të dhënë shumicën e pasurisë për bamirësi. Disa muaj përpara, ai i dhuroi $100 milionë për Sistemin e Shkollave Publike të qytetit Newark.

Zuckerberg thotë se ai shpreson se ky kontribut, i cili do të përdoret për të hedhur themelet për projekte të reja, do të ndihmojë shumë njerëz.

(Herë të lexuara: 285)

About Parid Plaku

Check Also

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-96710-bcaf2c7bef1d4cc483fe4dc55ecac8bd

Projekti i Google për heqjen e fjalëkalimeve do të vijë këtë vit

Përdoruesit Android do të munden së shpejti të braktisin disa nga fjalëkalimet e tyre një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *