Shikoni si shqiponja tenton të rrëmbejë fëmijën

shqip 1

Videoja ku një shqiponje rrëmbejnë një fëmijë ka marrë shumë klikime në YouTube dhe Facebook.

Në këtë video, ngarkuar nga përdoruesi MrNuclearCat, autori është duke filmuar një shqiponjë të madhe, që po fluturon mbi një park. Papritmas, shqiponja zbret poshtë dhe kap një fëmijë me kthetrat e saj, por e lëshon pas disa sekondash, duke frikësuar nënën e tij dhe kameramanin.

Është vështirë të tregosh nëse videoja është e vërtetë apo false, por duket aq bindëse sa për t’u bërë shumë shpejt popullore në rrjetet sociale.

Çfarë mendoni? Videoja është e vërtetë, apo false? Ndani mendimet tuaja në komente.

(Herë të lexuara: 317)

About Parid Plaku

Check Also

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-96710-bcaf2c7bef1d4cc483fe4dc55ecac8bd

Projekti i Google për heqjen e fjalëkalimeve do të vijë këtë vit

Përdoruesit Android do të munden së shpejti të braktisin disa nga fjalëkalimet e tyre një …

One comment

  1. I vërtetë duket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *