Shpaloset Coupe e Serive BMW 4

[imagebrowser id=3]

Nëse ju pëlqejnë makinat BMW, mund të jeni të interesuar për të mësuar se BMW ka shpalosur kohët e fundit makinën sportive tek derë Seria 4.

Para se të filloni të kurseni për këtë makinë, duhet theksuar se Seria 4 tek derë është thjesht një koncept për momentit.

Megjithatë, duke supozuar se BMW ndjek të njëjtën rrugë që ndoqi me konceptin Gran Coupe në Serinë 6, ndoshta në  të ardhmen Seria 4 mund të bëhet realitet!

Si mund të shihni në imazhin e mësipërm, Seria 4 ka një dizajn shumë të bukur, edhe pse ndryshe nga Seria 6, ky koncept duket se ka ruajtur stilin e ngjashëm me të Serisë 3.

Sipas specifikave të BMW-së, Seria 4 është 4.6 metër e gjatë, 1.8 metër e gjerë dhe 1.3 metër e lartë, edhe pse motori i automjetit mbetet i panjohur.

(Herë të lexuara: 817)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

Hyundai

Hyundai ofron sistemin Google Android Auto tek makinat e saj

Kompania koreano-jugore Hyundai është prodhuesja e parë e makinave që do të ofrojë sistemin Android ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *