Uebfaqet nderojnë viktimat e Sandy Hook

yahoo-100018931-large

Shumë uebfaqe mbajtën një minutë heshtje në orën 09:30 për 26 gratë dhe fëmijët, të cilët u vranë një javë më parë në Shkollën Fillore Sandy Hook në Newtown, Connecticut.

Në fillim të kësaj, Guvernatori i Connecticut Daniel Malloy i kërkoi kombit të mbajë një minutë heshtje për të nderuar viktimat. Pastaj një fushatë quajtur Heshtje në Ueb, u nis për t’iu kërkuar përdoruesve të internetit të ndërpresin aktivitetet e tyre online për pesë.

Uebfaqja webmomentofsilence.org iu ofroi administratorëve të faqeve një pjesë të JavaScript, që errësoi faqet internetit për një minutë në 09:30, ndërkohë u shfaq një mesazhi duke vënë në dukje, “Po respektojmë një minutë heshtje kombëtare për viktimat i tragjedisë Sandy Hook.”

Uebfaqet pjesëmarrëse janë Foursquare, Huffington Post, Adobe, Funny Or Die, E! Online dhe Digg.

(Herë të lexuara: 220)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

01 Sep 2015, New York City, New York State, USA --- New York, United States. 1st September 2015 -- The homepage website and new logo of Google are seen on a computer screen as the company revealed its new sans serif four color logo today. The company recently restructured with Google coming under the umbrella of a new parent company, Alphabet. -- Google revealed their new sans serif four color logo today. Recently the company restructured with Google coming under the umbrella of a new company, Alphabet. --- Image by © Richard Levine/Demotix/Corbis

Kërkimi në Google së shpejti do të bëhet shumë më i zgjuar

Sa e rëndësishme është inteligjenca artificiale (IA) për të ardhmen e Google? Gjigandi i kërkimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *