Windows Phone shënon rritje në tregun e telefonave

windows-phone-8-start

Windows Phone ka pasur një vit të mirë me një shumëllojshmëri pajisjesh.

Sipas raportit nga kompania Kantar, Windows Phone ka pasur rritje të qëndrueshme në tregjet më të mëdha.

Raporti tregon se Windows Phone është bërë mjaft popullor në Itali me 8.2% rritje në treg. Britania e Madhe zë vendin e dytë me një rritje prej 3.4%, për shkak të përpjekjeve të Nokia dhe çmimeve të arsyeshme.

Është inkurajuese të shohësh shifra pozitive, sidomos kur merr parasysh se nuk janë llogaritur Windows Phone 8 si HTC 8X dhe Lumia 920, të cilët kanë shitje të konsiderueshme.

Raporti i referohet të dhënave të marra nga Mbretëria e Bashkuar, Franca, Gjermania, Italia dhe Spanja.

windows phone marketshare

(Herë të lexuara: 280)

Ndaj këtë lajm me miqtë...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

About Parid Plaku

E Lexuat?

Windows Phone 8 Update 3 sjell mbështetje për ekrane të mëdha dhe procesorë më të shpejtë

Windows Phone 8 Update 3 sjell mbështetje për ekrane të mëdha dhe procesorë më të shpejtë

Microsoft ka njoftuar për përditësimin e saj të fundit për sistemin operativ të telefonave inteligjentë, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *